דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח חומוס סלק
ממרח טבעוני ובריא במיוחד, צילום וכלי קרמיקה: אורלי פיטל
  • 1 לבשל את הסלק עד להתרככות, לקלף בעדינות (הכי יעיל וקל לקלף בעזרת הידיים) ולחתוך לרבעים.
  • 2 להוסיף את כל המצרכים אל מעבד המזון (שימו לב: כמות גרגירי החומוס, 2 כוסות, הינה לאחר בישול) , ולטחון עד לקבלת ממרח חומוס סלק חלק במרקם הרצוי. במידת הצורך יש להוסיף מים בהדרגה (כ- 2 כפות).
  • 3 לתקן תיבול לפי הטעם האישי. ניתן לשמור את ממרח החומוס-סלק בקופסא אטומה במקרר למשך 2-3 ימים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה אינו כולל את זמני בישול גרגירי החומוס והסלק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 16.1% 19.5% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב