מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 453 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט טבעוני בריא, צילום: עדי כהן סימן טוב
- 1 להניח בקערה את העדשים והכוסמת (הכמות הינה למאכלים מבושלים).
- 2 לחתוך את כל הירקות לגפרורים ולהניח בקערה.
- 3 לשקשק את כל מצרכי הרוטב בצנצנת זכוכית אטומה עד לקבלת רוטב חלק. לטעום ולתקן תיבול לפי הצורך.
- 4 למזוג את הרוטב על הירקות בקערה ולערבב היטב.
- 5 להגיש ובתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.6% |
30.8% |
9.9% |
45.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב