דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מטבל טחינה-סלק
תשדרגו את הטחינה שלכם, צילום: עדי כהן סימן טוב
  • 1 להכניס את כל המצרכים אל קערת מעבד המזון.
  • 2 לטחון את כל המרכיבים עד שמתקבל מרקם חלק.
  • 3 לטעום ולתקן תיבול.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 51% 23.7% 19.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב