דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 204 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס עם ירקות מתובלים
קוסקוס טעים ומזין עם מגוון ירקות, צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל
  • 1 להכין את הקוסקוס המלא ע"פ ההוראות שעל האריזה (מומלץ להשתמש בציר מרק במקום מים רותחים). לכסות את הקוסקוס למשך כל הכנת המתכון.
  • 2 לחתוך את כל הירקות לקוביות. לטגן בשמן את הבצל עד לשקיפות, ולאחר מכן להוסיף את שאר הירקות ולהמשיך לטגן.
  • 3 להוסיף את תערובת הירק (סה"כ 2 כוסות) ואת כל מרכיבי הרוטב (ניתן להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם), לבחוש ולבשל על ריכוך קל של הירקות.
  • 4 להוסיף את הירקות לקוסקוס, לערבב היטב, לטעום ולתקן טעמים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש כמצע של קציצות ברוטב או שוקי עוף בתנור.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 7.5% 11.8% 70.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב