מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 323 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
חצ`פורי בסגנון קצת אחר - וטעים!
- 1 לערבב בקערה את הקמח יחס עם הסוכר, הסודה לשתייה, שמנת והביצה.
- 2 להוסיף את השמן ולהמשיך ללוש היטב.
- 3 להוריד את הבצק על שיש מקומח, להמשיך ללוש כמה דקות ולכסות למנוחה קלה בצד. בינתיים לערבב היטב את כל מצרכי המילוי.
- 4 לחלק את הבצק ל- 5 כדורים, על משטח מקומח לרדד כל כדור לעיגול, להניח במרכז מהמילוי, לאסוף את הבצק מהצדדים ולהדק היטב.
- 5 להפוך את הפיתה על התפר ובזהירות לרדד שוב למעין פיתה (לא לרדד הרבה אחרת מילוי הגבינות יברח לנו).
- 6 לחמם היטב את המחבת (אך שלא תהיה חמה מדי), להוריד מעט את החום, להבריש בשמן (או לרסס), להניח פיתה אחת ולכסות במכסה.
- 7 להפוך את הפיתה לאחר כ- 3 דקות ולטגן 3 דקות נוספות את הצד השני. לשמן שוב לפני שמטגנים את הפיתה השנייה. מתקבלת פיתה חצ`פורי פשוט מושלמת שכדאי לאמץ.
- 8 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם ירק אם אוהבים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
28.1% |
24.1% |
47.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב