מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (12 מנות לעוגה))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
הכי קלאסית לסופ"ש מפנק
- 1 להניח בקערה את כל מצרכי הבצק ללוש בידיים משומנות כ- 5 דקות. אפשר להוסיף מים בהדרגה לפי הצורך, לכסות ולהתפיח כשעה (ניתן כמובן ללוש גם במיקסר). שוב ללוש כמה דקות ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות נוספות.
- 2 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים, כל חלק לרדד לעלה מלבני, למרוח כף שוקולד למריחה על כל עלה, לגלגל לגליל ארוך, לקחת שני גלילים, לקלוע צמה ולהניח בזהירות בתוך תבנית מאורכת ומשומנת (כך להכין גם את שני הגלילים הנוספים).
- 3 למרוח ביצה טרופה על שתי העוגות, לכסות ושוב להתפיח כחצי שעה.
- 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
- 5 להוציא מהתנור ולמרוח ריבה על כל עוגה בעודה חמה.
- 6 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
18.7% |
9.9% |
71.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב