דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות שוקולד אישיות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 להמיס את השוקולד המריר והחמאה הרכה במיקרוגל בקערה גדולה. להוסיף את הביצים והסוכר לתערובת השוקולד ולבחוש היטב. להוסיף את הקמח לתערובת ולערבב עד שהקמח נבלע.
  • 3 לצקת את התערובת לתבנית סיליקון משומנת (של מאפינס) ולהטמיע בכל עוגה קוביית שוקולד לבן.
  • 4 לאפות את העוגות האישיות בתנור החם למשך כ- 20-22 דקות בתנור.
  • 5 לקרר ולפני ההגשה לבזוק את אבקת הסוכר. אפשר להגיש עם כדור גלידה בצד!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון של מאפינס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.7% 6.3% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב