דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (12 יחידות בכל רולדה (תלוי בגודל החיתוכיות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מגולגלות תמרים ופקאנים
בול מה שאתם צריכים לסופ"ש
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק עד לאיחוד (אפשר ידנית ואפשר במיקסר).
  • 2 לחלק את הבצק ל- 3 כדורים שווים.
  • 3 לרדד כל כדור למלבן על משטח מקומח קלות.
  • 4 למרוח את ממרח התמרים, לפזר קינמון ואגוזי פקאן לפי הטעם, ולגלגל לרולדה. להעביר בזהירות אל תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לחרוץ על הרולדות פסים (חלוקה לחיתוכיות בעובי הרצוי - אני ממליצה על ס"מ וחצי) אך לא לחרוץ עד הסוף. בינתיים, לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 5 לאפות בתנור במשך כ- 25 דקות או עד שמוכן (תלוי בתנור ובעובי המגולגלות).
  • 6 לקרר את הרולדות ולאחר שהן פושרות לחתוך את החיתוכיות עד הסוף ולשמור בכלי אטום. מתקבלות עוגיות מגולגלות מושלמות במילוי תמרים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 27.4% 7% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב