דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

926 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטחון את הבוטנים, שקדים, אגוזים, תמרים וצימוקים (במטחנה).
  • 2 להוציא לקערה את העיסה שנוצרה.
  • 3 להוסיף את התבלינים: הל, קינמון, ציפורן, פלפל שחור וזנגביל.
  • 4 להוסיף לאחר מכן את מיץ הרימונים.
  • 5 לערבב היטב.
  • 6 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מבחינה בריאותית, כדי לשמור על הערך התזונתי עדיף להשתמש בשקדים טבעיים ולא קלויים.

ציוד נדרש: מטחנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 33.4% 13.6% 44.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב