עוגת בננה טבעונית לסופ"ש מפנק
1. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד שכל הקמח נטמע (ולא יותר מזה).
2. מעבירים ל- 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות (לא משומנות).
3. אם רוצים לקשט חוצים בננה לאורך, מניחים על הבלילה ולוחצים מעט + מפזרים שיבולת שועל מלמעלה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45-60 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים על רשת אפייה. מתקבלת עוגת בננה טבעונית פשוט נהדרת לאירוח.
5. בתיאבון
העוגה מאוד לחה ונשמרת למשך 5-7 ימים כשהיא מכוסה היטב.