דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 471 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד
פסטה לעצלנים? אולי - אבל זה טעים! (:, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 להניח את כל המרכיבים בסיר, להביא לרתיחה ולבשל מכוסה למשך כ- 10-15 דקות על אש נמוכה-בינונית.
  • 2 שימו לב: במידה ואין לכם סיר שהספגטי נכנס בו בקלות - ייקח לספגטי זמן להתרכך עד שתוכלו "לדחוף" אותו פנימה אל הרוטב.
  • 3 חשוב מאוד לערבב מדי פעם תוך כדי הבישול (טיפ נחמד: תוכלו לערבב בהתחלה עם הספגטי עצמו עד שהוא מתרכך).
  • 4 לבדוק שהפסטה מוכנה ולהגיש חם מנת פסטה בסיר אחד עם שבבי גבינת גרנה פדנו (או פרמז`ן מגורד) בשילוב עם בזיליקום טרי.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג של פסטה, אך רצוי פסטה ארוכה כדוגמת ספגטי, פטוצ`יני, מקרוני וכדומה. ניתן לשלב לקראת סוף הבישול גם תרד או פטריות מי שאוהב.

ציוד נדרש: סיר פסטה (עדיפות לסיר גדול שהספגטי הארוך ייכנס בתוכו בקלות).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתכון מושלם לארוחת ערב מהירה לילדים ולמבוגרים כאחד. ניתן להכין גם פסטה ברוטב רוזה בסיר אחד ופשוט להוסיף לרוטב שמנת מתוקה (עדיף על שמנת לבישול). רצוי להשתמש ברוטב עגבניות חלק, אך ניתן גם שיהיה עם חתיכות של עגבניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 9.2% 13.6% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב