במקום נודלס - פתיתים בצורת קונכיות!
1. מבשלים את הפתיתים במים רותחים למשך כ- 5 דקות.
2. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
3. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את השום, הג`ינג`ר והפלפל הירוק החריף ומערבבים.
4. מוסיפים את הפלפלים האדומים, הפלפל החריף, הגזר והשעועית הירוקה, וממשיכים לבשל עד לריכוך קל.
5. מוסיפים את המים, רוטב הסויה, רוטב הטריאקי, שמן השומשום והאפונה, ומבשלים במשך כ- 5 דקות נוספות.
6. מוסיפים את הפתיתים המבושלים והמסוננים, מערבבים וממשיכים לבשל עד שכל הטעמים מתערבבים. מתקנים תיבול במידת הצורך ומפזרים מעט שומשום מעל (לא חובה).
7. מגישים חם ובתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.