דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תוספת פתיתים מחיטה מלאה עם גרגירי חומוס
רעיון נפלא להגשת פתיתים
  • 1 לבשל את הפתיתים במים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן.
  • 2 לסנן את הפתיתים, להוסיף מעט שמן ולערבב.
  • 3 לחמם את השמן במחבת רחבה ביחד עם המרווה, השום והתימין.
  • 4 להוסיף את הבצל הסגול ופלפל הצ`ילי, להמשיך לטגן מעט, להוסיף את גרגירי החומוס והפתיתים המבושלים, להמשיך לטגן כ- 3 דקות נוספות.
  • 5 להוסיף את שאר המצרכים ולבשל עוד כ- 2 דקות.
  • 7 להסיר את הפתיתים מהאש, להוסיף את הכוסברה ולהגיש.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 9% 13.7% 71.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב