מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט גזרים מהפנט וטעים להפליא, צילום: שרון אונגר
- 1 קולפים עם קולפן את הגזרים לאורך.
- 2 מפרידים את הפטרוזיליה מגבעולים לעלים בודדים.
- 3 מערבבים את הגזרים ביחד עם עלי הפטרוזיליה, גרעיני הדלעת, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור.
- 4 מזלפים מעל בלסמי מצומצם ומגישים. מתקבל סלט גזרים צבעוניים מושלם!
- 5 בתיאבון

הערך התזונתי לא כולל את הגזרים הסגולים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.2% |
14.6% |
10.7% |
58.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב