מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 716 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קל, טעים ומהיר, צילום: שרון אונגר
- 1 חולטים את הכרוביות ואת השעועית ל- 2 דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח להפסקת בישול ושמירה על הצבע (לא לשפוך את המים - עם אותם המים אפשר לבשל את האטריות עד למידת העשייה הרצויה).
- 2 מתחילים להקפיץ את הבצל, הפלפל, השעועית הירוקה והכרוביות עד ריכוך מלא, מוסיפים את האטריות ומערבבים.
- 3 כשהכל מעורבב ביחד מוסיפים את הרטבים ואת התבלינים, וממשיכים לבשל עוד טיפה עד שמוכן.
- 4 בתיאבון

ציוד נדרש: ווק.
הערך התזונתי לא כולל את כרובית האלמוגים ופלפלי השושקה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש בשעועית ירוקה טרייה אך זמן הבישול שלה יהיה ארוך יותר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.6% |
4.9% |
15.2% |
68.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב