דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 519 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ נודלס עם ברוקולי ופטריות
מוקפץ מיוחד וטעים, צילום: שרון אונגר
  • 1 חולטים את הברוקולי למשך 2 דקות ומעבירים למי קרח.
  • 2 את פטריות השיטאקי חולטים במים רותחים למשך 5 דקות. באותם המים אפשר לבשל את הנודלס לפי הוראות ההכנה.
  • 3 מקפיצים את הבצל עם מעט שמן, מוסיפים את הברוקולי, הפטריות ואת הרטבים אחד אחרי השני, וממשיכים להקפיץ עד שמוכן.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 7.6% 14.4% 71.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב