דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ מיוחד וטעים, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 519 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חולטים את הברוקולי למשך 2 דקות ומעבירים למי קרח.
  • 2 את פטריות השיטאקי חולטים במים רותחים למשך 5 דקות. באותם המים אפשר לבשל את הנודלס לפי הוראות ההכנה.
  • 3 מקפיצים את הבצל עם מעט שמן, מוסיפים את הברוקולי, הפטריות ואת הרטבים אחד אחרי השני, וממשיכים להקפיץ עד שמוכן.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)31961
חלבונים (גרם)11.47 2.21
פחמימות (גרם)5711
מתוכן סוכרים (גרם)7.8 1.5
שומנים (גרם)6.02 1.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.11
נתרן (מ"ג)460.2988.63
סיבים תזונתיים (גרם)4.85 0.93
מים (גרם)183.5635.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)77.0314.83
ויטמין B (מ"ג)2.190.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.730.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)124.1223.9
ויטמין C (מ"ג)70.5213.58
ויטמין E (מ"ג)1.50.29
ויטמין K (מק"ג)142.1427.37
סידן (מ"ג)64.3412.39
ברזל (מ"ג)0.980.19
מגנזיום (מ"ג)33.136.38
זרחן (מ"ג)104.8620.19
אבץ (מ"ג)0.680.13
אשלגן (מ"ג)473.2791.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.950.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.820.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.730.14
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.710.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 7.6% 14.4% 71.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.