דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 867 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם רוטב עגבניות פיקנטי
  • 1 יוצקים לתוך סיר שטוח את העגבניות המרוסקות, העגבניות החתוכות לקוביות, הפלפל החריף החתוך לקוביות, המלח, הפפריקה, השמן, חצי כוס המים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה עם מכסה סגור.
  • 2 בינתיים, מרתיחים סיר עם 4 כוסות מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 3 מסננים את הפסטה ושופכים לרוטב החם.
  • 4 מערבבים היטב ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בשר בקר טחון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 10.2% 12.8% 68.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב