דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 867 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 יוצקים לתוך סיר שטוח את העגבניות המרוסקות, העגבניות החתוכות לקוביות, הפלפל החריף החתוך לקוביות, המלח, הפפריקה, השמן, חצי כוס המים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה עם מכסה סגור.
  • 2 בינתיים, מרתיחים סיר עם 4 כוסות מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 3 מסננים את הפסטה ושופכים לרוטב החם.
  • 4 מערבבים היטב ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בשר בקר טחון.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28933
חלבונים (גרם)9.02 1.04
פחמימות (גרם)486
מתוכן סוכרים (גרם)3.96 0.46
שומנים (גרם)7.17 0.83
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020
נתרן (מ"ג)1,787206.24
סיבים תזונתיים (גרם)5.87 0.68
מים (גרם)587.5167.8
ליקופן (מ"ג)4.180.48
ויטמין A (מק"ג)54.276.26
ויטמין B (מ"ג)1.40.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.910.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.642.38
ויטמין C (מ"ג)54.116.24
ויטמין E (מ"ג)2.060.24
ויטמין K (מק"ג)9.931.15
סידן (מ"ג)32.123.71
ברזל (מ"ג)1.20.14
מגנזיום (מ"ג)20.332.35
זרחן (מ"ג)44.835.17
אבץ (מ"ג)0.290.03
אשלגן (מ"ג)345.5739.88
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.810.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.560.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.250.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.830.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.730.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 10.2% 12.8% 68.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.