דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק-תפוחים קל להכנה
שילוב מנצח של טעמים, צילום: שרון אונגר
  • 1 מבשלים את הסלק למשך כשעה וחצי או כ- 40 דקות בסיר לחץ.
  • 2 לאחר הבישול מקלפים את הסלק ידנית מתחת למים זורמים קרים וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.
  • 3 מקלפים את תפוחי העץ, חותכים לקוביות באותו הגודל של הסלק ומערבבים ביחד בקערת הגשה.
  • 4 קוצצים את הבצל הירוק לטבעות דקות ומוסיפים לסלק ותפוחי עץ בקערה.
  • 5 שוברים את אגוזי המלך עם היד לגודל הרצוי שאוהבים ומוסיפים לסלט.
  • 6 מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור, ומגישים מיד.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 24.2% 8.7% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב