דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה

  • בסיס המתכון
  • שמנת מתוקה 38% - 2 קופסאות קרטון - סה"כ (500 מ"ל)
  • סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
  • חלמון ביצה - 5 יחידות - סה"כ (90 גרם)
  • מקל וניל - יחידה אחת
  • לפיזור מעל וקירמול
  • סוכר חום - 6 כפיות שטוחות - סה"כ (42 גרם)
    כפית לכל מנת הגשה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם ברולה קל וטעים
קינוח קרם ברולה מפנק, צילום: שרון אונגר
  • 1 לבשל את השמנת המתוקה בקלחת מתאימה עם גרגירי מקל הוניל עד לרתיחה.
  • 2 לערבב את הסוכר עם החלמונים, וכשהשמנת רותחת למזוג אותה באיטיות רבה ותוך כדי ערבוב נמרץ באמצעות מטרפה על הסוכר והחלמונים המעורבבים.
  • 3 למזוג לכלים המיועדים להגשת קרם ברולה ל- 3/4 מהגובה, ולהניח את הכלים בתבנית התנור המלאה במים רותחים (בן מארי). זהירות שלא ייכנסו מים בטעות אל תוך קרם הברולה. המים מאפשרים אפייה עדינה יותר.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 5 לקרר את קרם הברולה במקרר למשך כ- 5 שעות לפחות (עדיפות ללילה).
  • 6 לפני ההגשה לפזר סוכר חום על כל מנת הגשה ולקרמל בעזרת ברנר.
  • 7 להגיש קרם ברולה טעים ומפנק - הקינוח הכי שווה לסיים איתו את הארוחה!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קלחת + מטרפה + כלים המיועדים להגשת קרם ברולה + ברנר.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 55.3% 6.2% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.24 (1.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב