דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח קרם ברולה מפנק, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה

  • בסיס המתכון
  • שמנת מתוקה 38% - 2 קופסאות קרטון - סה"כ (500 מ"ל)
  • סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
  • חלמון ביצה - 5 יחידות - סה"כ (90 גרם)
  • מקל וניל - יחידה אחת
  • לפיזור מעל וקירמול
  • סוכר חום - 6 כפיות שטוחות - סה"כ (42 גרם)
    כפית לכל מנת הגשה
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את השמנת המתוקה בקלחת מתאימה עם גרגירי מקל הוניל עד לרתיחה.
  • 2 לערבב את הסוכר עם החלמונים, וכשהשמנת רותחת למזוג אותה באיטיות רבה ותוך כדי ערבוב נמרץ באמצעות מטרפה על הסוכר והחלמונים המעורבבים.
  • 3 למזוג לכלים המיועדים להגשת קרם ברולה ל- 3/4 מהגובה, ולהניח את הכלים בתבנית התנור המלאה במים רותחים (בן מארי). זהירות שלא ייכנסו מים בטעות אל תוך קרם הברולה. המים מאפשרים אפייה עדינה יותר.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 5 לקרר את קרם הברולה במקרר למשך כ- 5 שעות לפחות (עדיפות ללילה).
  • 6 לפני ההגשה לפזר סוכר חום על כל מנת הגשה ולקרמל בעזרת ברנר.
  • 7 להגיש קרם ברולה טעים ומפנק - הקינוח הכי שווה לסיים איתו את הארוחה!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קלחת + מטרפה + כלים המיועדים להגשת קרם ברולה + ברנר.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וקירור.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)434361
חלבונים (גרם)3.97 3.3
פחמימות (גרם)2521
מתוכן סוכרים (גרם)21.78 18.1
שומנים (גרם)35.65 29.62
מתוכם שומן רווי (גרם)20.6 17.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.251.04
כולסטרול (מ"ג)257.75 214.2
נתרן (מ"ג)29.9924.93
מים (גרם)7.956.6
ויטמין A (מק"ג)57.1547.49
ויטמין B (מ"ג)0.660.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.460.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.9718.26
ויטמין B12 (מק"ג)0.290.24
ויטמין D (מק"ג)0.820.68
ויטמין E (מ"ג)0.390.32
ויטמין K (מק"ג)0.110.09
סידן (מ"ג)25.3121.03
ברזל (מ"ג)0.460.38
מגנזיום (מ"ג)1.381.15
זרחן (מ"ג)58.7848.85
אבץ (מ"ג)0.350.29
אשלגן (מ"ג)25.9621.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.630.52
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.530.44
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.761.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.611.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 55.3% 6.2% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.24 (1.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה