דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 438 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב לבן ושומשום קלוי
סלט כרוב מושלם לאירוח, צילום: שרון אונגר
  • 1 קוצצים את הכרוב לעובי הרצוי שאוהבים (ניתן גם להיעזר בקולפן רחב).
  • 2 מחממים מחבת, קולים את השומשום עד לצבע זהוב קלות ומקררים.
  • 3 קוצצים את הפטרוזיליה ללא הגבעולים.
  • 4 מערבבים את שמן הזית, שמן השומשום, מיץ הלימון והתבלינים ביחד.
  • 5 מערבבים את הכרוב עם השומשום הקלוי, הפטרוזיליה והרוטב.
  • 6 מגישים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
יש לתבל את הסלט ברוטב סמוך להגשה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.6% 22.5% 13.1% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב