דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח קדאיף מושחת
קינוח קדאיף שכולם אוהבים, צילום: שרון אונגר
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 למזוג את השמן על שערות הקדאיף, ליצור שני עיגולי קדאיף ולאפות בתנור למשך כ- 10-15 דקות עד להזהבה.
  • 3 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם קציפתי.
  • 4 לזלף את הקרם מעל עיגול קדאיף אחד, לפזר מעל הקרם את קוביות התותים והאוכמניות, ולסגור עם עיגול הקדאיף השני.
  • 5 לפדר באבקת סוכר ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את התותים והאוכמניות בכל פרי אחר שאוהבים שאוהבים: אננס, מנגו, קיווי, בננה וכדומה.

ציוד נדרש: מיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 38.9% 5.4% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב