מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 442 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
- גזר - 4 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (464 גרם)
- סלק - 4 יחידות - סה"כ (480 גרם)
- שומר - 4 ראשים - סה"כ (648 גרם)
- סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
- מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)
- שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל לבן - 1/2 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קל, טעים ומהיר, צילום: שרון אונגר
- 1 חותכים את כל הירקות לג`וליאנים בעזרת קולפן, מנדולינה או סכין.
- 2 מערבבים את כל הירקות החתוכים ביחד עם מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל הלבן.
- 3 להניח במקרר כחצי שעה לספיגת טעמים ולהגיש סלט שורשים קל וטעים!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: קולפן ג`וליאנים, מנדולינה או סכין.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. נכון, פלפל אדום אינו ירק שורש, אך אני נוהג להוסיף אותו לסלט הזה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19.5% |
14.2% |
8.6% |
57.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב