מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 398 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעים ובריא, Photography: Vitamina Poleznova
- 1 משרים את שיבולת השועל ל- 8 שעות.
- 2 טוחנים אותה עם כוס מים ותמר אחד.
- 3 מוסיפים עוד 3-4 כוסות מים, מבשלים על אש נמוכה, בוחשים עם כף תוך כדי ולאחר כ- 7-10 דקות הדייסה שלנו מוכנה.
- 4 מוסיפים קינמון, קוקוס ועוד תוספות טעימות שאוהבים... מתקבלת דייסת שיבולת שועל טעימה ובריאה - תיהנו מכל כף!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ לעשות שימוש בחלב שקדים ביתי כתחליף חלב.
זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית שיבולת השועל. שיטת ההכנה כוללת גם השריה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.1% |
10.2% |
13.3% |
64.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב