דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פטוצ`יני יין לבן וענבים
טוויסט ענבים משגע בפסטה, צילום: שרון אונגר
  • 1 מחממים מחבת, מוסיפים את הענבים החצויים לשניים ביחד עם הסוכר על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מגבירים את האש, מוסיפים את היין הלבן והמרווה, ומביאים לרתיחה.
  • 3 מערבבים ביחד עם הפסטה המבושלת (מוכנה על פי הוראות היצרן) ומוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
  • 4 מגישים חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גבינה בולגרית או רוקפור.

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 14.9% 9.8% 74.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב