דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טוויסט ענבים משגע בפסטה, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מחבת, מוסיפים את הענבים החצויים לשניים ביחד עם הסוכר על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מגבירים את האש, מוסיפים את היין הלבן והמרווה, ומביאים לרתיחה.
  • 3 מערבבים ביחד עם הפסטה המבושלת (מוכנה על פי הוראות היצרן) ומוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
  • 4 מגישים חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גבינה בולגרית או רוקפור.

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)327151
חלבונים (גרם)6.46 2.97
פחמימות (גרם)4923
מתוכן סוכרים (גרם)9.28 4.27
שומנים (גרם)9.8 4.51
מתוכם שומן רווי (גרם)1.43 0.66
נתרן (מ"ג)222.09102.11
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.3
מים (גרם)66.4130.53
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.610.74
ויטמין B (מ"ג)0.310.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.380.63
ויטמין C (מ"ג)5.562.56
ויטמין E (מ"ג)0.10.05
ויטמין K (מק"ג)8.653.98
סידן (מ"ג)11.135.11
ברזל (מ"ג)0.480.22
מגנזיום (מ"ג)7.963.66
זרחן (מ"ג)16.77.68
אבץ (מ"ג)0.080.04
אשלגן (מ"ג)126.3158.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 14.9% 9.8% 74.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.