דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רוטב פשוט מושלם לפסטה - ובקלי קלות, Sharona Photography Studio

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
  • 2 ממיסים את החמאה עם שמן הזית במחבת.
  • 3 מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים מעט.
  • 4 מוסיפים את חצאי עגבניות השרי, פלפל הצ`ילי האדום והיין הלבן, מרתיחים ומצמצמים מעט.
  • 5 מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח, פלפל שחור ושאטה גרוסה.
  • 6 מגישים חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תימין ובזיליקום טריים, ולפזר גבינת פרמזן מעל.

הערך התזונתי לא כולל את השאטה הגרוסה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)715219
חלבונים (גרם)16.99 5.21
פחמימות (גרם)10031
מתוכן סוכרים (גרם)4.04 1.24
שומנים (גרם)25.02 7.67
מתוכם שומן רווי (גרם)13.03 4
כולסטרול (מ"ג)61.5 18.87
נתרן (מ"ג)886.64271.98
סיבים תזונתיים (גרם)5.67 1.74
מים (גרם)155.5347.71
ליקופן (מ"ג)3.220.99
ויטמין A (מק"ג)55.9417.16
ויטמין B (מ"ג)1.520.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.930.28
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.260.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.976.43
ויטמין C (מ"ג)28.778.82
ויטמין E (מ"ג)0.730.23
ויטמין K (מק"ג)11.943.66
סידן (מ"ג)34.7410.66
ברזל (מ"ג)0.790.24
מגנזיום (מ"ג)21.546.61
זרחן (מ"ג)52.6616.15
אבץ (מ"ג)0.380.12
אשלגן (מ"ג)381.65117.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17% 11.5% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.