דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב חמאה, שום, יין לבן ועגבניות שרי
רוטב פשוט מושלם לפסטה - ובקלי קלות, Sharona Photography Studio
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
  • 2 ממיסים את החמאה עם שמן הזית במחבת.
  • 3 מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים מעט.
  • 4 מוסיפים את חצאי עגבניות השרי, פלפל הצ`ילי האדום והיין הלבן, מרתיחים ומצמצמים מעט.
  • 5 מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח, פלפל שחור ושאטה גרוסה.
  • 6 מגישים חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תימין ובזיליקום טריים, ולפזר גבינת פרמזן מעל.

הערך התזונתי לא כולל את השאטה הגרוסה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17% 11.5% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב