דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כוסות גבינה עם ממרח פררו לבן, מקופלת ואגוזי לוז
קינוח כוסות מושלם לשבועות, צילום: שרון אונגר
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 מעבדים את כל המצרכים בפולסים עד לקבלת בצק.
  • 2 מהדקים את הבצק לתבנית בעובי של חצי ס"מ.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 4 מוציאים מהתנור, מקררים ומפוררים עם הידיים.
  • הכנת מלית:
  • 1 מקציפים את השמנת, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מוסיפים את הגבינה וממרח הפררו הלבן, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • הרכבת כוסות ההגשה:
  • 1 בוחרים כוסות יפות להגשה.
  • 2 מתחילים להרכיב את הכוסות: בתחתית 2 כפות של קראמבל, מעל את קרם הגבינה והפררו בעזרת שקית זילוף ומעל הכל מסדרים שליש ממרח פררו לבן, שליש מקופלת לבנה ושליש אגוזי לוז.
  • 3 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ממרח הפררו הלבן. שיטת ההכנה כוללת אפייה והקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 41.4% 10.5% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב