דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח כוסות מושלם לשבועות, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 מעבדים את כל המצרכים בפולסים עד לקבלת בצק.
  • 2 מהדקים את הבצק לתבנית בעובי של חצי ס"מ.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 4 מוציאים מהתנור, מקררים ומפוררים עם הידיים.
  • הכנת מלית:
  • 1 מקציפים את השמנת, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מוסיפים את הגבינה וממרח הפררו הלבן, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • הרכבת כוסות ההגשה:
  • 1 בוחרים כוסות יפות להגשה.
  • 2 מתחילים להרכיב את הכוסות: בתחתית 2 כפות של קראמבל, מעל את קרם הגבינה והפררו בעזרת שקית זילוף ומעל הכל מסדרים שליש ממרח פררו לבן, שליש מקופלת לבנה ושליש אגוזי לוז.
  • 3 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ממרח הפררו הלבן. שיטת ההכנה כוללת אפייה והקצפה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)450319
חלבונים (גרם)7.8 5.53
פחמימות (גרם)3626
מתוכן סוכרים (גרם)16.35 11.6
שומנים (גרם)30.84 21.87
מתוכם שומן רווי (גרם)17.96 12.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.630.44
כולסטרול (מ"ג)134.01 95.04
נתרן (מ"ג)182.63129.53
מים (גרם)2.361.67
ויטמין A (מק"ג)17.1512.16
ויטמין B (מ"ג)0.190.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.574.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.06
ויטמין D (מק"ג)0.250.17
ויטמין E (מ"ג)0.120.08
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)52.5237.25
ברזל (מ"ג)0.120.09
מגנזיום (מ"ג)0.230.16
זרחן (מ"ג)17.5512.45
אבץ (מ"ג)0.10.07
אשלגן (מ"ג)5.183.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 41.4% 10.5% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.71 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.