דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח הכוסות הכי טעים לשבועות, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 מעבדים בפולסים את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת בצק.
  • 2 מהדקים את הבצק לתבנית לעובי של כחצי ס"מ, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 3 מוציאים מהתנור, מקררים ומפוררים עם הידיים.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מוסיפים את הגבינה הלבנה והפסיפלורה הטחונה, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • הרכבת הקינוח:
  • 1 בוחרים כוסות הגשה נאות.
  • 2 לשכבה הראשונה שמים 2 כפות קראמבל, מעל את קרם הגבינה (יש להיעזר בשקית זילוף) ומעל את רוטב הפסיפלורה.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, מיקסר, לקקן ושקית זילוף.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)470258
חלבונים (גרם)8.46 4.65
פחמימות (גרם)4424
מתוכן סוכרים (גרם)21.49 11.81
שומנים (גרם)29.88 16.42
מתוכם שומן רווי (גרם)17.42 9.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.630.34
כולסטרול (מ"ג)133.33 73.26
נתרן (מ"ג)192.01105.5
סיבים תזונתיים (גרם)4.77 2.62
מים (גרם)35.7919.67
ויטמין A (מק"ג)46.4825.54
ויטמין B (מ"ג)0.990.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.690.38
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.997.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.05
ויטמין C (מ"ג)13.757.55
ויטמין D (מק"ג)0.250.13
ויטמין E (מ"ג)0.130.07
ויטמין K (מק"ג)0.350.19
סידן (מ"ג)58.0231.88
ברזל (מ"ג)0.860.47
מגנזיום (מ"ג)13.527.43
זרחן (מ"ג)48.7226.77
אבץ (מ"ג)0.150.08
אשלגן (מ"ג)164.6890.48
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.380.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.570.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.520.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 34.5% 9.8% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.