דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כוסות גבינה ופסיפלורה
קינוח הכוסות הכי טעים לשבועות, צילום: שרון אונגר
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 מעבדים בפולסים את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת בצק.
  • 2 מהדקים את הבצק לתבנית לעובי של כחצי ס"מ, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 3 מוציאים מהתנור, מקררים ומפוררים עם הידיים.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מוסיפים את הגבינה הלבנה והפסיפלורה הטחונה, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • הרכבת הקינוח:
  • 1 בוחרים כוסות הגשה נאות.
  • 2 לשכבה הראשונה שמים 2 כפות קראמבל, מעל את קרם הגבינה (יש להיעזר בשקית זילוף) ומעל את רוטב הפסיפלורה.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, מיקסר, לקקן ושקית זילוף.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 34.5% 9.8% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב