מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 356 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת תפוחי האדמה הכי טעימה שיש
- 1 מבשלים את תפוחי האדמה שלמים על קליפתם כ- 40-50 דקות עד לריכוך.
- 2 לאחר הבישול מוציאים מהסיר ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
- 3 בעזרת כוס מועכים כל תפוח אדמה מבושל, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור גרוס, מזלפים מעל שמן זית בנדיבות ומפזרים גבעולי תימין.
- 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (250 מעלות צלזיוס), ואופים את תפוחי האדמה כ- 10-15 דקות עד שהם מקבלים צבע שחום וקראנצ`יות.
- 5 מוציאים מהתנור ומתענגים על תפוח אדמה מדורה מושלם!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.8% |
20.8% |
7.7% |
64.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב