דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה ברוטב קרם קוקוס וקישואים
פסטה טבעונית קלה וטעימה, Photography: Vitamina Poleznova
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (עדיף לעשות שימוש בפסטה ארוכה ושטוחה למראה מנה חגיגית יותר).
  • 2 מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן זית.
  • 3 מוסיפים את קוביות הקישואים וממשיכים לטגן עד שהם והבצל מזהיבים קלות.
  • 4 מוסיפים את התבלינים (מלבד המלח) ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את קרם הקוקוס, מערבבים, מכסים ומבשלים כ- 10 דקות.
  • 6 מרימים מדי פעם את המכסה כדי לבדוק שהרוטב הצטמצם כרצוי, וברגע שיש לנו רוטב סמיך ועשיר - מוסיפים את המלח והפסטה המבושלת.
  • 7 מערבבים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לעשות שימוש בחלב שקדים ביתי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 27.4% 11% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב