דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (6-8 (תלוי בגודל המנה))

  • כרוב אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (770 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שום - 5.5 שיניים
    5-6 שיניים כתושות
  • מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)
    סחוט טרי (לפי הטעם)
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • סחוג תימני - כף (40 גרם)
    למי שאוהב חריף (לא חובה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב סגול חמוץ
סלט כרוב סגול שתמיד כיף שיש במקרר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 להניח את רצועות הכרוב הסגול בקערה.
  • 2 לפזר את המלח על הכרוב וללוש מעט עם הידיים.
  • 3 להוסיף את השום הכתוש לקערה ולתבל במיץ לימון ושמן הזית לפי הטעם.
  • 4 מי שרוצה להוסיף טוויסט חריף - יכול להוסיף גם את הסחוג הירוק.
  • 5 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה, להניח בצד לספיגת הטעמים ולשמור במקרר למשך כ- 4-5 ימים. מתקבל סלט כרוב סגול חמוץ קל, מהיר וטעים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן לשחק עם כמויות המרכיבים לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.9% 18.4% 11.5% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב