דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 215 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טטאקי אבטיח
מה שאפשר להכין עם אבטיח (:, צילום: Teka Studio
  • 1 לחתוך את האבטיח למלבונים מאורכים וסימטריים, להניח בכלי המתאים להשריה, למזוג את מיץ הרימונים הטבעי (המיץ צריך לכסות את כל האבטיח) ולהשרות במקרר למשך כ- 10 שעות.
  • 2 להוציא את האבטיח מהמשרה, לסנן היטב, להניח על משטח עבודה ולצפות את האבטיח בשומשום שחור מכל הכיוונים.
  • 3 לשבור את סוכריות המנטה בעזרת פטיש מטבח ולפזר אותן מסביב לטטאקי אבטיח בצלחת הגשה נאה. לפרוס לפרוסות ולהתענג על טטאקי אבטיח מרענן וטעים!
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה אינו כולל את זמן ההשריה. המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 15% 6.8% 73.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב