מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 575 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, לא כשרכשרות
טמפה, מכירים? (:
- 1 לחמם היטב מעט שמן במחבת גדולה ולטגן את הבצל הסגול הקצוץ עד שהופך לשקוף.
- 2 להוסיף את הפלפלים האדומים (גם את הצ`ילי החריף), להמשיך לטגן מעט, להוסיף את הטמפה, התירס והכוסברה, לתבל בתבלינים ולטגן מספר דקות נוספות.
- 3 להוסיף את מחית העגבניות (לדלל אותה לפני בכחצי כוס מים ולערבב) ולתת לטמפה לספוג מעט את הנוזלים.
- 4 הכנת סלסת העגבניות: פשוט לערבב היטב את כל המרכיבים ולהגיש לצד תבשיל הטמפה.
- 5 תיהנו ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להגיש בתוך טורטייה או לצד אורז וכמובן כדאי להכין גם את סלסלת העגבניות.
ציוד נדרש: מחבת גדולה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון הזה עשוי מטמפה שעועית שחורה החוסכת לנו את ההתעסקות עם השריה ובישול של שעועית שחורה טרייה, ולכן זה מדובר במתכון זריז וספונטני!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
8.5% |
19.6% |
64.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב