דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 695 גרם למנה\יחידה (2 מנות גדולות או 3 בינוניות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ תאילנדי עם טמפה
מוקפץ טמפה מפנק במיוחד, צילום ומתכון: אורית ארנון
  • 1 הכנה מראש (יום קודם או שעה לפני): לחתוך את הטמפה לקוביות קטנות יחסית של 2x2 ס"מ ולהשרות במשרה. טרם תחילת הכנת המנה לאפות את הטמפה המושרית במשך כ- 20 דקות בתנור עד להשחמה (אפשר גם להקפיץ אותה בווק או במחבת למשך כ- 5 דקות). להניח בצד. בינתיים גם לבשל את אטריות האורז בהתאם להוראות היצרן.
  • 2 לטגן במחבת גדולה את החלק הלבן של הבצק הירוק והג`ינג`ר במעט שמן, להוסיף את הגזרים, הפלפלים, הכרוב והשום, ולהמשיך לטגן מעט.
  • 3 לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב.
  • 4 להוסיף למחבת את הטמפה המושחמת, אטריות האורז המבושלות והרוטב, ולערבב כמה דקות.
  • 5 להוסיף את החלק הירוק של הבצל הירוק, הכוסברה והנבטים, ולערבב שוב. לכבות את האש, להעביר לצלחות הגשה ולפזר מעל תוספות שאוהבים: כוסברה, בצל ירוק, נבטים, פלפל אדום, בוטנים קלויים קצוצים, לימון או ליים וכדומה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות להגשה. זמן ההכנה לא כולל את ההכנה המוקדמת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון באדיבות אורית ארנון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 6.3% 20.2% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב