מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לשים את כל חומרי הבצק בקערה וללוש עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק נדבק לידיים להוסיף קמח בהדרגה).
- 2 לקרר שעתיים במקרר.
- 3 לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לארבעה חלקים ולרדד כל חלק בנפרד.
- 4 משני חלקי בצק לקרוץ עיגולים (אפשר עם כוס), משני החלקים הנוספים לקרוץ עיגולים זהים ובמרכזם לקרוץ עיגול קטן יותר (אפשר עם פקק של בקבוק).
- 5 לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 20 דקות. לא להזהיב את הבצק אלא להשאירו לבן ופריך.
- 6 לצנן את העוגיות.
- 7 לקחת עוגייה שלמה, למרוח בעזרת כפית ממרח שוקולד נוטלה/ריבה ולהניח מעל את העוגייה עם החור.
- 8 לבזוק אבקת סוכר.
- 9 בתיאבון...
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
24.3% |
6.4% |
69.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב