דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 520 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טפיוקה בחלב קוקוס, רוטב פסיפלורה ופירות העונה
קינוח כוסות טעים ומרענן עם טפיוקה
  • 1 למזוג את המים אל הסיר ולהביא לרתיחה. להוסיף את פניני הטפיוקה, לערבב, לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית למשך כ- 25 דקות (לערבב תוך כדי הבישול מדי פעם בכדי שהפנינים לא תידבקנה לתחתית הסיר).
  • 2 לבשל בסיר נפרד את כל מרכיבי התיבול עד לרתיחה.
  • 3 לערבב את פניני הטפיוקה עם מרכיבי התיבול ולהעביר לכוסות הגשה מתאימות.
  • 4 להמיס את כל מרכיבי רוטב הפסיפלורה ולבשל עד שהרוטב מסמיך מעט.
  • 5 לצקת את הרוטב על הטפיוקה בכוסות ההגשה, להוסיף את פירות העונה ולקשט בעלי נענע. מתקבל קינוח טפיוקה ממכר במיוחד שמתאים גם לטבעוניים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 12.1% 3.7% 78.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב