דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 348 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עדשים כתומות טבעוני
מרק קל, טעים ובריא לטבעוניים
  • 1 לקצוץ את הבצל, העגבניה והפטרוזיליה.
  • 2 לטגן בסיר את הבצל, ולאחר שמעט מזהיב להוסיף את העגבניה הקצוצה ועלי הפטרוזיליה הקצוצים.
  • 3 להוסיף את העדשים הכתומות, לתבל ולערבב למשך כמה דקות.
  • 4 להוסיף את המים, לערבב ולכסות.
  • 5 להנמיך את האש ולהשאיר להתבשל במשך כ- 40-45 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.1% 4.8% 18.7% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב