דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות בטטה אפויות טבעוניות ללא גלוטן
גם טבעוני וגם ללא גלוטן
  • 1 לחתוך את הבטטות, תפוח האדמה, הגזר והקישוא לקוביות, ולבשל הכל בסיר עם מים עד ריכוך.
  • 2 לסנן את הירקות מהמים ולהניח בקערה.
  • 3 למעוך את הירקות לפירה אחיד, להוסיף את התבלינים ולערבב עם כף,
  • 4 להוסיף את הקמחים ושמן הזית, ולערבב היטב להטמעה ולמרקם אחיד.
  • 5 ליצור לביבות ולסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה, לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה קלה.
  • 6 לכבות את התנור, לפתוח מעט את דלת התנור ולתת ללביבות להתקרר.
  • 7 להוציא מהתבנית את הלביבות לכלי הגשה ולהגיש.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 6% 8.8% 75.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב