מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט עשבי תיבול עשיר וטעים במיוחד, צילום: תפיקו הפקות
- 1 להפריד את העלים מהגבעולים של כל עשבי התיבול, להניח במסננת, לשטוף היטב, לקצוץ דק ולהניח בקערת הגשה נאה.
- 2 לקצוץ גס את כל הפיצוחים בעזכת סכין או בכמה פולסים בודדים במעבד מזון, ולשמור בצד בשקית אטומה עד למועד ההגשה.
- 3 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב ולשמור במקרר עד לשימוש.
- 4 בסמוך להגשה לערבב היטב את עשבי התיבול ביחד עם הפיצוחים והרוטב ולהגיש. מתקבל סלט עשבים בטעם מושלם שמתאים לחגים ושאתם הולכים לאמץ לעיתים קרובות!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם המרכיבים ולהוסיף סלרי לעשבי התיבול או אגוזי מלך, גרעינים וחמוציות אל תערובת הפיצוחים (לפי הטעם).
התבלינים והפיצוחים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.7% |
41.9% |
17.2% |
32.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב