מצרכים למתכון
17 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (16-18 יחידות (תלוי בגודל הקבבים הטבעוניים))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מי אמר שטבעוניים לא יכולים להינות מקבב?
- 1 להפשיר את הבשר הטחון הטבעוני לילה לפני ההכנה.
- 2 לקצוץ דק את הבצל, השום ועשבי התיבול.
- 3 לערבב את כל המרכיבים היטב בקערה ולקבב אותם איך שאוהבים.
- 4 מעלים על המנגל או על מחבת עם מעט שמן. מתקבל קבב טבעוני מזרחי שאתם חייבים לאמץ!
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. הערך התזונתי לא כולל את השמן לטיגון (במידה ובוחרים לטגן).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
41.3% |
32.6% |
20.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב