דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה באסקית
עוגת גבינה באסקית ממכרת במיוחד
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 230 מעלות טורבו.
  • 2 בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת (חשוב להשתמש בגבינת שמנת 30% שומן) והסוכר, מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים היטב. מוסיפים לבסוף את השמנת מתוקה ומערבבים היטב למסה אחידה.
  • 3 מניחים בתוך תבנית האפייה (בקוטר 22 ס"מ) נייר אפייה שיעטוף את כולה מבפנים. יוצקים את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה של כחצי שעה (תלוי בתנור).
  • 4 מוציאים מהתנור, מצננים ומכניסים למקרר ל- 4 שעות לפחות. שימו לב: לאחר האפייה העוגה נשארת עדיין רוטטת ונדמה שנוזלית מדי - אל חשש, היא מתייצבת במקרר. מתקבלת עוגת גבינה באסקית פשוט מושלמת שלא תוכלו להפסיק להתענג עליה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

עוגת גבינה באסקית היא למעשה עוגה מחבל הבאסקים שבספרד - היא רכה, עשירה ונאפית בחום גבוה ללא תחתית של בצק. זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 56.7% 14.5% 28.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.31 (1.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב