מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
במילה אחת: וואו!
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות ומשמנים את התבנית.
- 2 שמים את החמאה והשוקולד בקערה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן-מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. מוסיפים את תחליף הסוכר, המלח והוניל, וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- 3 שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך כדי טריפה בין הוספה להוספה.
- 4 מוסיפים את השקדים הטחונים והקורנפלור, ומערבבים רק עד לאיחוד.
- 5 יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
- 6 מפזרים צ`אנקים של שוקולד ואופים במשך 15-23 דקות (תלוי בסוג התנור), או עד שהבראוני מתייצב בשוליים, אך עדיין מעט רך במרכז.
- 7 מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים בראוניז ללא גלוטן וללא סוכר פשוט מושלם!
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אופציה להעשיר את המתכון בחלבון: מי שרוצה יכול להוסיף 3 סקופים של חלבון שוקולד (90 גרם אבקת חלבון מי גבינה) ורבע כוס חלב שקדים.
ציוד נדרש: תבנית בראוניז 22-24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
46.7% |
10.8% |
42.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב