מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב טבעונית מושלמת
- 1 חותכים את רוב התרד לחתיכות גסות, ואת היתר טוחנים בבלנדר מוט עם שלוק מים.
- 2 קוצצים את השום ומטגנים קלות בשמן. מוסיפים את התרד החתוך וממשיכים לטגן עד לריכוך קל.
- 3 מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לצמצום קל.
- 4 מוסיפים את התרד הטחון, המלח והפלפל השחור, וממשיכים לצמצם את הרוטב עד להסמכה קלה.
- 5 מוסיפים את הפסטה המבושלת בדרגת אל-דנטה, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות עד לצמצום ואיחוד של הפסטה עם הרוטב. טעם אלוהי, נשבעת!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל פסטה שאוהבים.
ציוד נדרש: בלנדר מוט.
שיטת ההכנה כוללת גם טחינה וטיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
23.5% |
11.4% |
62.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב