דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אטריות אורז אסיאתי
וואו - איזה סלט אסיאתי מושלם!
  • 1 מערבבים את הכרוב האדום עם המלח הגס, מעסים היטב עם הידיים ומניחים בצד (פעולה זו הופכת את הכרוב לטעים יותר).
  • 2 מוסיפים את האדממה המקולפים אל ליטר מים רותחים עם מעט מלח גס, מביאים שוב לרתיחה, מסירים מהאש, מסננים ומניחים בצד להתקררות. ניתן להכין את האדממה גם במיקרוגל בקערה: מחממים עם 2-3 כפות מים על עוצמה מקסימלית למשך כ- 5-7 דקות (תלוי בסוג המיקרוגל ובעוצמתו). מסננים את עודפי המים ומניחים בצד.
  • 3 משרים את אטריות האורז בקערה גדולה עם מים חמימים (חצי רותחים וחצי קרים) עד שהן מתרככות. מים חמים יותר = התרככות מהירה יותר, אך השריה במים רותחים תהפוך אותן למבושלות מדי, ואנחנו לא מעוניינים בכך. לאחר ההתרככות מסננים את אטריות האורז ושוטפים במים קרים. כדאי להפעיל לחץ על האטריות במסננת כדי שלא תהיינה שאריות של מים.
  • 4 מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב.
  • 5 מסדרים בקערה את אטריות האורז, הכרוב, שאר הירקות והתפוח, מערבבים בעדינות ומוזגים מעל את הרוטב. מקשטים בכוסברה וקשיו קצוץ - מתקבל סלט אטריות אורז אסיאתי מושלם שאתם חייבים (אבל חייבים) לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

סלט קל להכנה שהוא ארוחה שלמה. שיטת ההכנה כוללת בישול והשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 19.6% 13.1% 56.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב